Webáruház hírei

A Bababiztonság webáruházat azzal a céllal hoztuk létre 2010 májusában, hogy segítséget nyújtsunk a szülőknek a bababiztos lakás kialakításában. Itt időt és pénzt spórolva minden bababiztonsági terméket egy helyen meg tudsz vásárolni, legyen szó konnektorvédőről, szekrényzárról, tűzhelyvédő lapról, lépcsőrácsról, vagy akár autósülésről.

Kisgyerekes szülőként a termékek nagy részét “leteszteltük” és csak olyan termékeket forgalmazunk, melyeket gyakorló szülőként mi is hasznosnak, praktikusnak tartunk.

Törekszünk arra, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb teljesítsük, hiszen tudjuk, hogy ha a szülőben felmerül a bababiztonsági termék iránti igény, akkor az bizony azonnal kell, a gyermek biztonsága nem tűr halasztást.
Bababiztonsag webaruhaz

Kutyarácsok

Kutyarácsok

Kutyarácsokkal bővült a termékkínálatunk Az elmúlt hónapokban többféle kutyarács beszerzését kezdtük meg és tettük elérhetővé a Bababiztonság webáruházban. Nagyon fontos szem előtt tartani, hogy bármennyire is családtag a kutya és bármennyire is megbízható, békés...

bővebben
Roll-up hálós kapu

Roll-up hálós kapu

Újdonság! Roll-up hálós kapu, amely a tartóoszlopba könnyen visszatekercselhető, így ha nincs rá szükség, akkor nincs is útban. Helytakarékos megoldás, ideális kis méretű lakásokba, nagyszülőkhöz, ahol csak alkalomadtán kell használni. Mivel a csomag 2 db rögzítő...

bővebben

Bababiztonság Webáruház

Hírlevél feliratkozás


Tudod mely szobanövények jelentenek veszélyt gyermeked számára?
Iratkozz fel hírlevelünkre és töltsd le “A 10 leggyakoribb mérgező szobanövény” című e-bookot!

Kövess Facebookon!

Videók

Gyermek újraélesztése

Légúti idegentest gyermekeknél