Kutyarácsokkal bővült a termékkínálatunk

Az elmúlt hónapokban többféle kutyarács beszerzését kezdtük meg és tettük elérhetővé a Bababiztonság webáruházban.

Nagyon fontos szem előtt tartani, hogy bármennyire is családtag a kutya és bármennyire is megbízható, békés kutyusnak tartjuk őt, gyermek közelében soha nem lehetünk 100 %-ig biztosak abban, hogy a kutya nem bántóan fog a gyermek ilyen-olyan közeledésére reagálni. Sokszor nem is az okoz balesetet, hogy a kutya a gyermek közeledésére védekezéssel, esetleg támadással reagál, bántja a gyermeket, hanem az, hogy a kutya a mozgásával fellöki a gyereket és az nekiesik valaminek, beüti a kis fejecskéjét. Soha ne feledjük, hogy kutyát és gyermeket nem hagyhatunk magukra egy légtérben!

Segítségül szolgál a kutyarács, ami tulajdonképpen olyan ajtórács, ami a 100 cm körüli magasságával a nagyobb testű kutyákat is távol tudja tartani a gyermektől, vagy a lakás egyes területeitől. A standard méretű ajtórácsok, babarácsok magassága kb. 71-75 cm, azonban a kutyák számára biztonságosabb a 100 cm feletti ajtórács, kutyarács.

Az elmúlt évben több gyártó többféle kutyarács típustát is beszereztük és elérhetővé tettük a kutyás gazdik számára. Itt is a lezárandó távolság az, ami elsősorban meghatározza, hogy melyik ajtórácsot válasszuk. Van önfeszítős, illetve csavaros rögzítésű is. 

A kutyarácsok kínálatát itt tudod megtekinteni KATT IDE!

Kutyarácsok, magas babarácsok a Bababiztonság webáruház kínálatában

Kutyarácsok, magas ajtórácsok